Renovering og opførsel af nyt badeværelse

Stilrene og funktionelle løsninger

Renovering og opførsel af nyt badeværelse

Hos Bryggens Murerfirma udfører vi alt i murerarbejde inden for renovering af badeværelse, såvel som opførsel af nyt badeværelse. Med mange års erfaring inden for badeværelser, kan vi sikre dig et smukt og holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Nyt badeværelse

Badeværelset kan argumenteres for, at være ét af boligens vigtigste rum. Her er funktionalitet og udtryk i højsædet. Et nyt badeværelse kan ikke blot sikre din bolig et nyt og smukt look, men kan også forøge værdien af din bolig – Hertil forøge velvære.

Står du, og skal have nyt badeværelse? Så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi er fagudlærte, og overlader intet til tilfældighederne. Dette er din garanti for veludført håndværk, som holder mange år frem.

Hos Bryggens Murerfirma værner vi om den gode kundeoplevelse. Derfor går vi altid den ekstra mil for at skabe et tilfredsstillende resultat, og en god helhedsoplevelse for dig. Hertil rydder vi naturligvis op efter os selv, når opgaven er udført.

Renovering af badeværelse

Hos Bryggens Murerfirma er vi eksperter i badeværelsesrenovering, og dækker hele København og Omegn.

At renovere sit badeværelse kan være et omfangsrigt projekt. Vi anbefaler derfor altid, at du vælger erfaren murer med stor faglighed. På den måde er du sikker på, at du får et veludført og tilfredsstillende resultat. Med Bryggens Murerfirma ved din side får du:

  • Godt samarbejde og overholdelse af aftaler
  • Kvalitetsarbejde
  • Mange års erfaring
  • Konkurrencedygtige priser
  • Professionel rådgivning

Lad drømmen blive en realitet

Uanset om du skal have et nyt badeværelse, en ombygning af badeværelse eller en større renovering af badeværelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hertil tilbyder vi også hovedentrepriser og fagentreprise.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på dit kommende projekt allerede i dag. Vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig, omkring hvordan vi kan hjælpe dig i mål med at realisere dine badeværelsesdrømme.

Kontakt din lokale murer i København på telefon: 26 37 77 17 eller på email: tomkolind@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt gennem formularen