Hovedentrepriser & Fagentreprise

Entrepriser udført af professionelle og erfarne fagfolk

Hovedentrepriser & Fagentreprise

Byggeprojekter kan virke uoverskuelige uafhængigt deres størrelser. Hvor skal man starte? Hvilke håndværksgrupper skal man vælge? Hvordan skal opgaven udføres? Fortvivl ej, hos Bryggens Murerfirma er din opgave i trygge hænder.

Slip bekymringerne med entreprise

Som professionelt murerfirma med stor erfaring, tilbyder vi entrepriser i alle størrelsesordner. Gennem tiden har vi hjulpet privatpersoner, virksomheder og det offentlige med at nå i mål med deres projekter.

Vi tager hånd om byggeprocessen fra A-Z, og overlader intet til tilfældighederne. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor bliver dine behov og ønsker altid hørt hos os. Ud fra disse, og med vores brede faglighed såvel som store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger. Hertil sørger vi for at skønt arbejdsmiljø, så du får en god helhedsoplevelse.

Hos Bryggens Murerfirma tror vi på solidt håndværk til tiden. En aftale er derfor altid en aftale hos os. Du skal kunne stole på den virksomhed, som du får til at stå for din entreprise, og det kan du hos os.

Mulighederne er mange

Med mange års erfaring og et bredt netværk kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder inden for hovedentrepriser såvel som fagentreprise.

  • Hovedentreprise

    giver dig fuld kontrol over planlægningen af projektet. Du står således for den projekterende del af arbejdet. Som bygherre har du selv tegningerne samt beregningerne. Ud fra dine tegninger og beregninger prissætter vi projektet, og klarer udførelsen.

  • Fagentreprise

    er det rette valg for dig, som vil være en aktiv del af projektet. I fagentreprise arbejder flere fagentreprenører nemlig sammen med hinanden på et organisatorisk niveau. Du sikrer planlægningen, og vi sikrer et tilfredsstillende såvel som holdbart resultat.

Hos Bryggens Murerfirma udfører vi blandt andet hoved- og fagentreprise inden for følgende områder:

  • Tilbygning
  • Badeværelse
  • Renovering af lejlighed

Passer ovenstående ikke på dine ønsker og behov? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver.

Lad drømmen blive en realitet

Med stor passion og bred erfaring inden for entrepriser, er du sikret et resultat i højeste kvalitet, hvis du vælger os som din samarbejdspartner. Alt vores arbejde bliver udført af fagudlærte og erfarne håndværkere. Vi tilbyder entrepriser i hele København og Omegn.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig gennem hovedentrepriser eller fagentreprise. Vi bistår gerne med kyndig rådgivning omkring hvilken type entreprise, som passer bedst til netop dit byggeprojekt.

Vi kan kontaktes på telefon: 26 37 77 17 eller på email: tomkolind@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt gennem formularen