Alt i Tilbygning

Kvalitetsbevidst håndværk til konkurrencedygtige priser

Alt i Tilbygning

Hos Bryggens Murerfirma udfører vi alle typer opgaver inden for tilbygninger – Alt fra renovering af tilbygning til opførsel af ny tilbygning. Vi dækker hele København & Omegn, og giver altid et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Tilbygninger skræddersyet til din bolig

Er pladsen blevet for trang? Så er en ny tilbygning en god mulighed for dig. En boligudvidelse er ofte et godt alternativ til at flytte, og forhøjer i mange tilfælde også boligens værdi. En tilbygning er derfor en investering i mere plads, velvære og økonomisk forhøjelse af boligværdien.

Hos Bryggens Murerfirma er vi eksperter i opførsel af tilbygninger såvel som renovering af tilbygninger. Vi vægter kvalitet og god service højt, og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Ved at lade en professionel murer stå for udførelsen af din tilbygning, får du et solidt og holdbart resultat. Vi sørger for at være med i hele processen, fra planlægning til udførsel. På den måde undgår du fejl og mangler på din nye drømme tilbygning.

En bred vifte af muligheder

En tilbygning kan være mange ting. Skal det være en smuk ny udestue, hvor lysindfald og akustik er tænkt ind i løsningen? Skal det være en funktionel og flot tilbygning til dit hus? Eller skal det måske være en tilbygning til dit sommerhus, hvor velvære og og udsigt er i fokus? Hvorend det er der ene eller andet, som du står og ønsker, så står vi klar til at hjælpe dig. Med vores brede faglighed og store ekspertise løser vi stort set alle tilbygningsopgaver, store som små.

Du tænker måske, at en tilbygning er en dyr investering? Hos Bryggens Murerfirma er vi kvalitetsbevidste, men vi er også prisbevidste. Derfor sørger vi altid for at finde den bedste pris til dig. Samtidigt er kvaliteten altid i top hos os. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører. På den måde kan vi holde kvaliteten høj, samtidigt med at vi kan holde prisen i bund.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning

Få en kvalitetsbevidst og erfaren murer til at stå for din kommende tilbygning.

På den måde er du sikret et tilfredsstillende og holdbart resultat. Leder du efter et firma, som tilbyder entreprise på opførsel eller renovering af tilbygning? Så er vi også den rette samarbejdspartner. Læs mere om vores entrepriser her.

Vi kan kontaktes os på telefon: 26 37 77 17 eller på email: tomkolind@mail.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt gennem formularen